Tacos – en (sund) färgglad variant!

Gårdagens söndagsmiddag var så härligt färgglad! Älskaaart😃 Tacos blir aldrig tråkigt, det funkar alla dar i veckan och är alltid lika gott om ni frågar mig ❤

Hade lite annorlunda ingredienser än vad jag brukar ha (kör ofta det traditionella stuket men denna gång hade jag exempelvis citron chutney istället för den klassiska tacosåsen) och så testade jag No Fairytales i Sverige nylanserade grönsakstortillas istället för vanliga bröd, som jag verkligen gillade! De kommer i smakerna grönkål, morot och rödbeta och fantastiska färger! 😍 Dessutom gillar jag tänket att bidra till hälsosammare kosthållning i folks vardag genom att öka grönsakskonsumtionen. No Fairytales tortillas består därför av 45% grönsaker och massa fiber (Dessutom innehåller de mindre kolhydrater och kcal om man nu bryr sig om det). De smakade riktigt bra så detta för mig är ett fantastiskt roligt alternativ att tipsa om😊 De hittas inte bland tortillabröden- utan bland pizzadegen i kyldisken på ICA då de är en kyld produkt. Testa! Har du barn är det ett grymt sätt att på ett färgglatt vis få i barnen mer grönsaker och fibrer😉

Ingredienser i min tacos:

  • No Fairytales Rödbeta Tortilla
  • Tacofärs (5%) med Santa Marias tacokrydda
  • Guacamole (hemmagjord i matberedare- mixa avokado, yoghurt naturelle, vitlök, salt & peppar samt saft från en citron)
  • Sallad, gurka & körsbärstomater
  • Minimajs
  • Äpple
  • Avokado
  • Pinjenötter
  • Citron Chutney från Santa Maria

Jättegod kombo av alla smaker ovan! Våga testa lite nytt med din tacos 😊

P&K

Antonia

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s