Om mig

Levnadsglad person som älskar allt som har med hälsa, välmående och livsglädje att göra. De flesta känner till mig, Antonia Pesevski, som antingen fitnessprofil eller receptskapare – oftast från Body magazine och konceptet #antoniaproteinbakar som jag fortsatt benämna min hälsosammare bakning med.

I min ”fitnesskarriär” som Junior och Senior har jag bland annat tävlat nationellt med två SM guld, men också internationellt för landslaget några gånger (2 EM silver, 2 4eplatser VM) 5e bästa bodyfitness-atlet i världen 2018 (IFBB). Ett silver på Nordiska samt Olympia Amateur etc.. Idag innehar jag proffskort inom divisionen IFBB och kommer att tävla på proffsnivå kommande tävlingar.

Med min passion och själ i hälsa, träning, fitness & tävling samt matlagning & bakning är denna blogg främst till för att samla mina recept och idéer på dessa fronter.

Men också den ”holistiska” livsstilsfilosofi som jag varje dag funderar över på ett eller annat sätt – vad ger mening i mitt liv? Vad är Min distans & balans pusslandes med alla bitar i livet? Hur kan jag utvecklas på olika fronter? Hur ställer jag mig i vissa frågor och hur påverkar saker mig i livet? Hur ska man tänka helt enkelt – för att hitta den där balansen alla snackar om.. Många frågor och inte alltid så självklara svar – men så är också livet. Och ärligt tror jag inte att det finns något identiskt framgångsrecept. Inte heller statiskt – för livet går upp och ner. Men det jag vet säkert – är att allt hänger ihop – man måste ha som önskan att finna sin balans ” på alla plan” för att också finna sitt inre lugn och harmoni.  Och det börjar inifrån – bara att lyssna till mig själv och följa mitt hjärta samt ta hand om mig insida ut. Att våga fatta rätt beslut och ge kropp och knopp det som den faktiskt behöver- har tagit mig en lång bit på vägen! Något som har hjälpt mig otroligt mycket i livet –  speciellt i samband med min återhämtning från utmattningen jag åkte på – eller dels efter varje krävande diet jag utsätter mig själv för.

Eftersom jag också är en kreativ, rastlös och driven själ som är nyfiken på det mesta och gillar att utvecklas – har jag såklart flera andra intressen och mål utöver ovan – som inom karriär, resor, personlig utveckling eller andra projekt! Men det kan ibland vara en annan historia.. Så kika in på mitt receptarkiv nu och tillaga något riktigt smarrigt och gott – för kropp och knopp ❤

Testar du recept och postar något i dina kanaler? Ange då hemskt gärna kreatören (mig) i ditt inlägg genom att länka till min sida samt #antoniaproteinbakar @antoniapesevski. Tusen tack 🙂 ❤

P&K
A